banner3
banner5
banner67

aplikasi

bubuka parusahaan

Pangalusna Inductor Group Co., Ltd., ogé disebat Huizhou Mingda Precise Electronics Co., Ltd. Mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu ngahususkeun kana ngarobih sababaraha coil induktansi khusus sareng trafo pikeun konsumén. Tempatna di Zhongkai High-tech Development Zone, Kota Huizhou, Propinsi Guangdong. Éta ngagaduhan basis produksi di Huizhou, Xianyang, Nanning, jst. Kalayan kaluaran taunan 150 juta potongan rupa-rupa coil induktansi anu minuhan sarat perlindungan lingkungan ROHS. Produk ngaropea utama kami sacara lega diterapkeun kana produk komunikasi, alat-alat éléktronik médis, éléktronika otomotif, alat-alat kabugaran olahraga, alat-alat kageulisan, sareng sagala jinis éléktronik konsumén, jsb.

maca deui
  • 7560+

    Coving daérah produksi langkung ti 5,000+ méter Sqare.

  • 65+

    Kalayan kapasitas 5000,0000 potongan per bulan.

  • ISO

    Kami Certified numutkeun ISO9001,2015.

  • OEM

    Inti magnét khusus & solusi trafo listrik

wartos & inpormasi

Kumaha carana milih induktorna? Articlet ieu ngawartosan anjeun sadayana!

Kumaha carana milih induktorna? Articlet ieu ngawartosan anjeun sadayana!

21-06-15

Ringkesan Induktor mangrupikeun komponén anu penting pisan dina ngaganti konverter, sapertos panyimpenan énergi sareng saringan listrik. Aya seueur jinis induktor, sapertos kanggo aplikasi anu béda (ti frékuénsi handap dugi ka frékuénsi luhur), atanapi bahan inti anu béda anu mangaruhan ciri-ciri induc ...